3ο χλμ Επαρχιακής Οδού Σερρών - Αμφίπολης 23210 76638 - 23210 76022 | Γ.Ε.ΜΗ: 113954652000

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ

Η επιχείρηση μας «Γεωργικά Εφόδια Μύγδαλος» ιδρύθηκε το 1998 από το Νικόλαο Μύγδαλο στο κέντρο του Νεοχωρίου Σερρών έχοντας ως αντικείμενο την εμπορία γεωργικών εφοδίων και την παροχή γεωργικών υπηρεσιών προς τον αγρότη. Tο 2009 έγινε μετακίνηση της επιχείρησης στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Σερρών – Αμφίπολης, έξω από το  Νεοχώρι Σερρών, σε έναν σύγχρονα διαμορφωμένο και ιδιόκτητο χώρο έκτασης 6.5 στρεμμάτων. Σήμερα στην επιχείρηση δραστηριοποιούνται τόσο  ίδιος ο Νικόλαος Μύγδαλος όσο και ο υιός Κωνσταντίνος Μύγδαλος ο οποίος σπούδασε και αυτός την Γεωπονική Επιστήμη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (2012-2017) ειδικευόμενος στην Φυτική Παραγωγή.

Στις υποδομές της επιχείρησης συγκαταλέγονται Κεντρικό Κατάστημα 420 τ.μ.,  Γεφυροπλάστιγγα 80 τόνων, Αποθήκη 520 τ.μ. συνολικά, η οποία χρησιμοποιείται για την συγκέντρωση αγροτικού προϊόντος. Καθώς και περονοφόρα-μεταφορικά μέσα για την διακίνηση των προϊόντων και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Στην επιχείρηση μας θα βρείτε 6 άτομα ανθρώπινο δυναμικό τα οποία είναι στην διάθεση σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Οι Συνεργάτες μας

Στην επιχείρηση μας επιλέγουμε πάντα τους συνεργάτες μας με κριτήρια την ποιότητα των προϊόντων και τη σωστή εξυπηρέτηση. Συνεπώς σε εμάς θα βρείτε τις καλύτερες και πιο αναγνωρίσιμες μάρκες στο χώρο της φυτοπροστασίας, της Θρέψης φυτού, του πολλαπλασιαστικού υλικού και των ζωοτρόφων . Επίσης υπάρχουν ειδή κηποτεχνίας και ειδή στάγδην άρδευσης.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η επιχείρηση μας απασχολεί 5 άτομα στις εξής ιδιότητες:

Μύγδαλος Νικόλαος : Γεωπόνος Α.Π.Θ.

Μύγδαλος Κωνσταντίνος: Γεωπόνος Α.Π.Θ.

Μύγδαλος Θεόδωρος: Γεωπόνος Π.Θ.

Πίρτσιου Χριστίνα: Υπεύθυνη Λογιστικού Τμήματος

Καζάκης Αλέξανδρος: Υπεύθυνος Συγκέντρωσης αγροτικού προϊόντος

Ο Στόχος μας

Κύριος στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η ικανοποίηση του Έλληνα παραγωγού και για το λόγο αυτό δουλεύουμε καθημερινά με σκοπό να παρέχουμε στον πελάτη προϊόντα υψηλής ποιότητας, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Μέλημα μας η ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών που έχει στόχο, τόσο την ικανοποίηση των προσωπικών σας αναγκών, όσο και την ενημέρωσή σας πάνω στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει.


Back to top